COŞULEŢE CU PIERSICI |
Ingrediente
necesare:
·
800
grame de foietaj;
·
un
kilogram şi jumătate de piersici;
·
5
linguri de miere.
Preparare:
Tăiaţi
foietajul preparat de dumneavoastră sau achiziţionat din magazine în pătrăţele
cu latura de 10 centimetri.
Spălaţi
piersicile, scoateţi sâmburii din ele şi le feliaţi, apoi aşezaţi feliile de
piersică peste foietajul gata tăiat şi aşezat în două straturi în tavă. Ridicaţi
un pic marginea foietajului pentru a nu permite piersicuţelor să iasă din
coşuleţ.
Încălziţi
cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi
din cuptor şi adăugaţi mierea peste ele.
Poftă
bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu