Faceți căutări pe acest blog

31.07.2017

COŞULEŢE CU PIERSICI

COŞULEŢE CU PIERSICI
Ingrediente necesare:
·         800 grame de foietaj;
·         un kilogram şi jumătate de piersici;
·         5 linguri de miere.
Preparare:
Tăiaţi foietajul preparat de dumneavoastră sau achiziţionat din magazine în pătrăţele cu latura de 10 centimetri.
Spălaţi piersicile, scoateţi sâmburii din ele şi le feliaţi, apoi aşezaţi feliile de piersică peste foietajul gata tăiat şi aşezat în două straturi în tavă. Ridicaţi un pic marginea foietajului pentru a nu permite piersicuţelor să iasă din coşuleţ.
Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi din cuptor şi adăugaţi mierea peste ele.
Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu