Faceți căutări pe acest blog

11.09.2017

PORUMB COPT ÎN PĂNUŞĂ

PORUMB COPT ÎN PĂNUŞĂ

PORUMB COPT ÎN PĂNUŞĂ
Ingrediente necesare pentru două porţii:
·                     4 bucăţi ştiuleţi de porumb
·                     un praf de sare
Preparare:
Desfaceţi uşor pănuşile de pe ştiuleţi pentru a da jos mătasea şi o parte din hăunuţele ce îmbracă porumbul. Aveţi grijă să păstraţi câteva pănuşi pe ei, cele mai subţiri care se afla mai aproape de boabele aurii.
Spălaţi porumbul, îl asezonaţi cu sare şi îl aşezaţi pe grătar.
În timpul procesului de coacere, îl rotiţi de pe o parte pe alta, pentru a se coace uniform, pe toate părţile.
Cînd este gata copt, daţi jos pănuşile arse de dogoarea focului de lemne şi savuraţi.
Dacă nu aveţi posibilitatea să îl puneţi pe grătar, la foc de lemne, îl puneţi în cuptorul electric, pentru 40 de minute, la 200 de grade Celsius.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu