·
500 de grame de
macaroane (eu am folosit macaroane cu spanac dar, puteţi folosi orice fel de
macaroane)
·
600 de grame de brânză dulce
de vaci sau combinaţi 300 de grame de brânză dulce cu 300 de grame de brânză de
burduf)
·
20 ml de ulei
·
o ceapă mică, preferabil
şalotă
·
o linguriţă de sare
·
o linguriţă de piper
Preparare:
Puneţi macaroanele la
fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, într-o oală cu apă fiartă, în
care aţi adăugat un praf de sare.
Într-o cratiţă, puneţi
uleiul iar, când acesta este încins, adăugaţi ceapa curăţată, spălată şi tocată
mărunt. Căliţi ceapa, adăugaţi brânza, sarea, piperul şi amestecaţi toate
ingredientele cu macaroanele fierte şi scurse de apă.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu