Faceți căutări pe acest blog

09.12.2016

MACAROANE CU BRANZA

Ingrediente necesare pentru două porţii:
MACAROANE CU BRÂNZĂ
·          500 de grame de macaroane (eu am folosit macaroane cu spanac dar, puteţi folosi orice fel de macaroane)
·          600 de grame de brânză dulce de vaci sau combinaţi 300 de grame de brânză dulce cu 300 de grame de brânză de burduf)
·          20 ml de ulei
·          o ceapă mică, preferabil şalotă
·          o linguriţă de sare
·          o linguriţă de piper

 Preparare:
Puneţi macaroanele la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, într-o oală cu apă fiartă, în care aţi adăugat un praf de sare.
Într-o cratiţă, puneţi uleiul iar, când acesta este încins, adăugaţi ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt. Căliţi ceapa, adăugaţi brânza, sarea, piperul şi amestecaţi toate ingredientele cu macaroanele fierte şi scurse de apă.
Poftă bună!

 
MACAROANE CU BRÂNZĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu