Pastrav la cuptor |
Ingrediente necesare
· 2 păstrăvi de dimensiuni medii
· 1 lămâie si 50 ml vin alb sec
· 2 căţei de usturoi cu codite cu tot
· 1 crenguţa de rozmarin
· jumatate de legatură de mărar
· sare
· piper
Preparare:
Încingeţi cuptorul la 200 de grade.
Curăţaţi peştii şi ştergeţi-i cu un prosop curat.
Curăţaţi usturoiul şi taiaţi-l mărunt împreună cu mărarul si rozmarinul.
Spălaţi lămaia bine şi tăiaţi-o felii.
Puneţi cei doi peşti in tava de Yena sau orice tava pentru cuptor, puneţi în ei amestec de mărar, rozmarin şi usturoi, felii de lămâie, sare si piper. Presăraţi şi peste ei din acest amestec şi condimentaţi.
Turnaţi vinul peste peşti şi îi puneti la cuptor pentru 30 de minute la 200 de grade.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu