Faceți căutări pe acest blog

10.11.2017

LUDAIE COAPTĂ CU SCORŢIŞOARĂ

LUDAIE COAPTA CU SCORTISOARA
Ingrediente necesare pentru 4 porţii:
·         o ludaie de aproximativ 1.5 - 2 kg
·         2 linguriţe de scorţişoară
Preparare:
Alegeţi un dovleac plăcintar bine copt, puţin mângâiat de gerul care îl provoacă să fie dulceag.
Spălaţi ludaia, o tăiaţi în două şi curăţaţi interiorul de seminţe şi fibre până la pulpa cărnoasă.
O spălaţi din nou, o tăiaţi în bucăţele mai mici, de aproximativ 8 cm, şi o puneţi la cuptor într-o tavă sau vas de yena, la 200 de grade, pentru o oră.
Lăsaţi bucăţile de ludaie să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi, adăugaţi scorţişoara iar, dacă gerul a fost blând cu ele şi nu sunt suficient de dulci, puteţi adăuga şi miere.

Poftă bună!
LUDAIE COAPTA CU SCORTISOARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu