Faceți căutări pe acest blog

29.11.2017

CIOLAN GLAZURAT CU MIERE, LA CUPTOR

CIOLAN GLAZURAT CU MIERE
Ingrediente necesare pentru două porţii:
·          800 de grame de carne de porc, ciolan afumat
·          100 ml de miere
·          o linguriţă de boia de ardei iute
·          o linguriţă de ienibahar măcinat
·          o linguriţă de sare
·          o linguriţă de piper

 Preparare:
CIOLAN GLAZURAT CU MIERE
            Amestecaţi mierea cu sarea, piperul, pudra de boia şi ienibaharul măcinat şi ungeţi ciolanul cu acest amestec, folosind o pensulă.
            Puneţi ciolanul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 2 ore, acoperit cu o foaie de copt. Dacă folosiţi un ciolan prefiert, îl lăsaţi să se perpelească doar o oră.
            Sunteţi gata! Puteţi să il savuraţi cu o iahnie de fasole, legume gratinate sau ce vă îmbie.
Poftă bună!
CIOLAN GLAZURAT CU MIERE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu