CIOLAN GLAZURAT CU MIERE |
Ingrediente necesare
pentru două porţii:
·
800 de grame de carne de
porc, ciolan afumat
·
100 ml de miere
·
o linguriţă de boia de ardei iute
·
o linguriţă de ienibahar măcinat
·
o linguriţă de sare
·
o linguriţă de piper
Preparare:
CIOLAN GLAZURAT CU MIERE |
Amestecaţi mierea cu sarea, piperul, pudra de boia şi
ienibaharul măcinat şi ungeţi ciolanul cu acest amestec, folosind o pensulă.
Puneţi
ciolanul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 2 ore,
acoperit cu o foaie de copt. Dacă folosiţi un ciolan prefiert, îl lăsaţi să se
perpelească doar o oră.
Sunteţi
gata! Puteţi să il savuraţi cu o iahnie de fasole, legume gratinate sau ce vă
îmbie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu