Faceți căutări pe acest blog

28.11.2018

CHEESECAKE CU PHYSALIS

CHEESECAKE CU PHYSALIS
Ingrediente necesare:           
·        600 grame de biscuiţi
·        200 grame de unt topit
·        600 grame de zahăr pudră
·        2 kg cremă de brânză
·        500 grame de mascarpone
·        12 bucăţi de physalis, aproximativ 100 de grame
·        10 bucăţi de coacăze roşii
·        un praf de sare

Preparare:
CHEESECAKE CU PHYSALIS
Azi vă propunem un tort cremos, generos şi uşor de preparat.
Puneţi biscuiţii în blender şi îi sfărâmaţi până au granulaţia nisipului. Îi aşezaţi într-un bol, turnaţi untul peste ei, praful de sare, două linguri de zahăr pudră şi amestecaţi bine ingredientele. Luaţi o farfurie pe care vreţi să montaţi tortul, aşezaţi pe ea un cerculeţ de la tava de copt cu un diametru de 26 sau 28,8 cm, puneţi amestecul de biscuiţi pe farfurie, în cerculeţ şi tasaţi compoziţia cu o cană sau pahar. Adăpostiţi farfuria la frigider până preparaţi crema.
Într-un bol mixaţi brânza cu zahărul rămas, apoi încorporaţi crema de masacarpone şi 9 bucăţi
CHEESECAKE CU PHYSALIS
de physalis scoase din frunze, spălate şi tăiate în bucăţele. Puneţi crema peste blatul din biscuiţi, ornaţi cu cele 3 bucăţi de physalis si cu coacăze roşii.
Puneţi tortul în frigider pentru minim 3 ore apoi puteţi să vă rasfăţaţi cu acest deliciu.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu