TOCĂNIŢĂ DE CIUPERCI |
·
800 de grame de ciuperci
·
un praz
·
un ardei iute, mic
·
câteva frunze de mărar
·
patru
linguri de ulei de măsline
·
un praf de sare
Preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi
tocaţi fideluţă prazul şi ardeiul iute.
Spălaţi şi tăiaţi ciupercuţele.
Puneţi uleiul în
cratiţă. Când este încins, adăugaţi prazul, îl căliţi două minute, apoi,
adăugaţi ardeiul şi ciupercile şi mai căliţi două minute toate legumele. Dacă
ciupercile nu au lăsat suficientă apă, adăugaţi 30 de ml de apă. Adăugaţi
sarea, procesaţi ciupercuţele la foc mediu încă 10-15 minute, după placul
dumneavoastră. Acum, a venit momentul să presăraţi piperul alb, mărarul spălat
şi tocat şi să stingeţi focul.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu