Faceți căutări pe acest blog

24.10.2019

TOCĂNIŢĂ DE CIUPERCI


TOCĂNIŢĂ DE CIUPERCI
Ingrediente necesare pentru două porţii:
·         800 de grame de ciuperci
·         un praz
·         un ardei iute, mic
·         câteva frunze de mărar
·         patru linguri de ulei de măsline
·         o jumătate de linguriţă de piper alb
·         un praf de sare

Preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi fideluţă prazul şi ardeiul iute.
Spălaţi şi tăiaţi ciupercuţele.
Puneţi uleiul în cratiţă. Când este încins, adăugaţi prazul, îl căliţi două minute, apoi, adăugaţi ardeiul şi ciupercile şi mai căliţi două minute toate legumele. Dacă ciupercile nu au lăsat suficientă apă, adăugaţi 30 de ml de apă. Adăugaţi sarea, procesaţi ciupercuţele la foc mediu încă 10-15 minute, după placul dumneavoastră. Acum, a venit momentul să presăraţi piperul alb, mărarul spălat şi tocat şi să stingeţi focul.
Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu