·
800
grame de foietaj;
·
un
kilogram şi jumătate de corcoduşe roşii sau galbene;
·
2
boabe de tonka;
·
3
pliculeţe de zahăr vanilat.
Preparare:
Tăiaţi
foietajul preparat de dumneavoastră sau achiziţionat din magazine în cerculeţe
cu un diametru de 10 centimetri. Daţi prin răzătoare boabele de tonka şi
presăraţi compoziţia măcinată peste foietaj.
Spălaţi
corcoduşele şi le dezosaţi apoi le aşezaţi peste foietajul gata tăiat. Ridicaţi
un pic marginea foietajului pentru a nu permite corcoduşelor să iasă din
coşuleţ.
Încălziţi
cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi
din cuptor şi presăraţi peste ele zahărul vanilat.
Poftă
bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu