Faceți căutări pe acest blog

27.07.2016

COSULETE CU CORCODUSE

Ingrediente necesare:
COSULETE CU CORCODUSE

·         800 grame de foietaj;
·         un kilogram şi jumătate de corcoduşe roşii sau galbene;
·         2 boabe de tonka;
·         3 pliculeţe de zahăr vanilat.

Preparare:
Tăiaţi foietajul preparat de dumneavoastră sau achiziţionat din magazine în cerculeţe cu un diametru de 10 centimetri. Daţi prin răzătoare boabele de tonka şi presăraţi compoziţia măcinată peste foietaj.
Spălaţi corcoduşele şi le dezosaţi apoi le aşezaţi peste foietajul gata tăiat. Ridicaţi un pic marginea foietajului pentru a nu permite corcoduşelor să iasă din coşuleţ.
Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi coşuleţele pentru 25 de minute. Le scoateţi din cuptor şi presăraţi peste ele zahărul vanilat.
Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu