Aperitiv matcha cu psyllium |
Ingrediente necesare
pentru două porţii:
·
1 lingură de Matcha
Pulbere Ecologica
·
4 linguri de tărâte integrale de psyllium
·
8 linguri de apă
·
2 frunze de leurdă
·
o jumătate de
linguriţă de piper roşu
·
un vârf de cuţit de
sare
Preparare:
Azi preparăm un aperitiv raw vegan delicios cu ingrediente
minune de la Vegis, produse pe care le puteţi achiziţiona de aici: https://vegis.ro/.
Aperitiv matcha cu psyllium |
Eu folosesc în mod frecvent tărâte integrale de psyllium pe care le savurez cu miere, iaurt şi nuci;
ingrediente pe care le pun în straturi într-un pahar de sticlă pentru a savura
şi cu ochii acest deliciu. Psyllium este un adevărat panaceu pentru digestia
noastră.
Azi mi-a facut cu ochiul pulberea
ecologică de matcha şi, pe lângă tradiţionala cană cu lapte călduţ şi matcha,
mi-am propus să îmi impresionez musafirii cu un aperitiv servit pe foi de
leurdă, un altfel de aperitiv decât cele clasice cu care suntem întâmpinaţi de
obicei.
Dupa cum bine ştiţi,
matcha este o pulbere fină obţinută din frunzele de ceai verde, un praf magic care are o mulţime de
beneficii pentru sănătate. Comparativ cu o cană de ceai verde, matcha conţine de
137 ori mai mulţi antioxidanţi care au un rol important în lupta împotriva
radicalilor liberi şi care stimulează detoxifierea organismului.
Matcha, sursă bogată de clorofilă şi vitamina C, întăreşte sistemul imunitar şi
stimulează metabolismul, motive în plus pentru a-l încerca.
Am început reţeta adăugând într-un bol
tărâte integrale de psyllium, pulberea de matcha pe care am achiziţionat-o de
aici: https://vegis.ro/superalimente/niavis/37329-matcha-pulbere-ecologica-bio-60g/, de cea mai buna
calitate, ecologică, sarea, piperul roşu şi le-am amestecat împreună cu apa.
Aperitiv matcha cu psyllium |
Acum, fie adăugaţi conţinutul pe foile
de leurdă, fie tocaţi lurda foarte fin şi o adăugaţi în compoziţie. Sunteţi
gata, puteţi să savuraţi această explozie de arome sanatoase!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu