Faceți căutări pe acest blog

04.11.2016

SALVIE PANE

Ingrediente necesare pentru două porţii:
SALVIE PANE
·         50 de frunze de salvie
·         două ouă
·         doi căţei de usturoi
·         100 ml de bere
·         100 de grame de făină
·         o jumătate de linguriţă de turmeric
·         un vârf de cuţit de piper
·         un vârf de cuţit de sare
·         o cană de ulei
·     o lingurită de Maggi, secretul gustului, legume
Preparare:
Spălaţi cu grijă frunzele de salvie şi le aşezaţi pe un şerveţel pentru a se scurge apa de pe ele, până preparaţi paneul.
Curăţaţi usturoiul şi îl daţi prin presă. Amestecaţi, într-un bol, ouăle cu sarea, adăugaţi berea, făina, în ploaie, usturoiul, piperul şi turmericul, Maggi secretul gustului legume, amestecând toate ingredientele.
Puneţi uleiul la încins, în cratiţă. Când acesta este încins, adăugaţi, la rumenit, frunzuliţele de salvie, după ce le-aţi tăvălit prin paneul anterior preparat. Frunzuliţele nu necesită decât câteva zeci de secunde de rumeneală, pe fiecare parte, apoi, se scot şi se pun pe un şerveţel pentru a se scurge tot uleiul de pe ele.
E un aperitiv care se serveşte fierbinte dar poate fi şi o ronţăială la vizionarea unui film.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu