·
4
mere
·
8
castane fierte
·
12
stafide
·
16
fructe de goji
·
2
linguri de de zahăr brun
·
4
linguriţe de miere
·
2
rămurele de mentă
·
2
linguriţe de scorţişoară
Preparare:
Spălaţi
merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format,
strecuraţi, în fiecare măr, două castane, 3 stafide şi 4 fructe de goji;
adăugaţi o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lingură de
zahăr brun.
MAR COPT |
Aşezaţi
merele într-un vas termorezistent acoperit şi le puneţi la cuptor la 200 de
grade pentru 30 de minute. Le lăsaţi să povestească între ele, încă 5 minute,
după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi din vas, le aşezaţi în bolul
pentru desert, adăugaţi câte o linguriţă de miere peste fiecare măr, un praf de
scorţişoară şi câteva frunze de mentă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu