Faceți căutări pe acest blog

26.08.2016

MAR COPT UMPLUT CU CASTANE FIERTE, GOJI SI STAFIDE

MAR COPT
Ingrediente necesare pentru 2 porţii:
·         4 mere
·         8 castane fierte
·         12 stafide
·         16 fructe de goji
·         2 linguri de de zahăr brun
·         4 linguriţe de miere
·         2 rămurele de mentă
·         2 linguriţe de scorţişoară
Preparare:
Spălaţi merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format, strecuraţi, în fiecare măr, două castane, 3 stafide şi 4 fructe de goji; adăugaţi o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lingură de zahăr brun.
MAR COPT

Aşezaţi merele într-un vas termorezistent acoperit şi le puneţi la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute. Le lăsaţi să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi din vas, le aşezaţi în bolul pentru desert, adăugaţi câte o linguriţă de miere peste fiecare măr, un praf de scorţişoară şi câteva frunze de mentă.

Poftă bună!
MAR COPT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu