·
100 de grame de brânză
de burduf
·
100 de grame de brânză
brie
·
100 de grame de
brânză dulce
·
o jumătate de linguriţă
de piper alb
·
15-20 de boabe de
struguri
·
o lingură de susan alb
·
o lingură de mac
·
2-3 linguri de fulgi
de migdale
·
codiţele verzi de la 2
cepe
Preparare:
Curăţaţi
şi spălaţi ceapa pe care o tăiaţi mărunt şi spălaţi boabele de struguri.
Amestecaţi
brânzeturile cu piperul şi luaţi în palmă o lingură din această compoziţie în
care faceţi loc pentru a pune, in mijloc, bobiţa de strugure,. O rotiţi în
palme, ca pe chifteluţă, pentru a o rotunji, apoi presăraţi mac sau susan, ori
fulgi de migdale, codiţele de ceapă mărunţită, ce vă place mai mult.
Aşezaţi buletele de brânză cu struguri pe un platou.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu