·
50 grame seminţe de dovleac
·
50 grame seminţe de
floarea soarelui
·
50 grame seminţe de
susan
·
50 grame seminţe de in
·
100 grame de roşii
deshidratate
·
100 grame de măsline
fără sâmburi
·
o lingură de capere
conservate în oţet
·
patru rămurele de cimbru
verde
·
zeama de la o jumătate
de lămâie
·
un ardei iute uscat
·
o jumătate de lingurită de turmeric
·
8 boabe de piper roşu
·
un praf de sare
Preparare:
Puneţi toate seminţele într-un
bol, adăugaţi apă cât să treacă peste ele şi lăsaţi-le două ore să se înmoaie.
Pisaţi în mojar piperul şi ardeiul
iute şi spălaţi lămâia şi cimbrul.
Puneţi
în blender seminţele înmuiate, roşiile deshidratate, măslinele, caperele,
adăugaţi piperul şi ardeiul iute pisat, zeama de lămâie, cimbrul, turmericul şi
sarea. Procesaţi un minut toate ingredientele, până devin pastă.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu