Ingrediente necesare pentru patru porţii:
SALATĂ DE CEAPĂ CU SUMAC |
·
patru cepe roşii
·
o linguriţă de sumac
·
zeama de la o jumătate
de lămâie
·
o jumătate de linguriţă
de sare
Preparare:
Curăţaţi şi spălaţi ceapa,
apoi o tăiaţi fideluţă. O aşezaţi într-un bol şi presăraţi sare peste ea, o
amestecaţi şi o lăsaţi un sfert de oră să stea să se inmoaie.
După un sfert de oră,
scurgeţi zeama de pe ceapa pe care o asezonaţi cu sumac şi zeama de lămâie.
Este ideală cu ciorbă de
fasole boabe şi ciorbă de cartofi cu tarhon şi afumătură.
Reteta de ciorba de cartofi cu tarhon si afumatura o gasiti aici: http://moniquemartoncuisine.blogspot.ro/2016/05/ciorba-de-cartofi-cu-tarhon-si-afumatura.html
Poftă bună!Reteta de ciorba de cartofi cu tarhon si afumatura o gasiti aici: http://moniquemartoncuisine.blogspot.ro/2016/05/ciorba-de-cartofi-cu-tarhon-si-afumatura.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu